KDC Vastgoed

Logistieke Huisvesting

Het ontwerpen van distributiecentra vereist een combinatie van data gedreven methoden, operationele kennis en een creatieve denkwijze. Wij ontwerpen distributiecentra die een uitstekende service en blijvende toegevoegde waarde leveren.

Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers van schetsontwerp tot volledige projectrealisatie. Naast het vinden van de juiste locatie voor uw gebouw, ligt onze kracht bij het duurzame ontwerp met aandacht voor toekomstig gebruik. Dit resulteert in een logistieke oplossing die voor de eindgebruiker niet alleen productiviteitsverbetering oplevert, maar ook slimmer ruimtegebruik en beheersing van huisvestingslasten. Integratie van logistiek ontwerp met architectuur, gebouwtechniek en uitvoering in één efficiënt proces, resulteert in de juiste logistieke oplossing!

Wij zijn op de hoogte van de meest recente marktontwikkelingen en anticiperen op veranderingen in de markt van logistiek vastgoed. De laatste technologische ontwikkelingen worden in het ontwerp meegenomen om de functionaliteit van het gebouw te maximaliseren.

Diensten door KDC Vastgoed voor realisatie van distributiecentra zijn o.a.:

- Haalbaarheidsstudie;
- schetsontwerp;
- constructieopzet;
- kostenbegroting;
- build to suit;
- bouwkosten optimalisatie;
- turnkey-realisatie;
- onderhoudsplanning.