Bedrijfspanden

Sinds de oprichting van ons bouwtechnisch tekenburo in 1995 zijn er door ons team al meer dan 700 bouwprojecten (interieur en exterieur) ontworpen en uitgewerkt. Vanaf 2005 wordt er gewerkt met een 3D-tekenprogramma.

Ontwerpproces met aandacht
voor uw wensen

Het ontwerpproces begint met ruimtelijke aandacht, waarin wensen van de opdrachtgever centraal staan. In het informatieve gesprek met de opdrachtgever wordt het programma van eisen (PVE) doorlopen. Met behulp van deze informatie wordt er vervolgens gestart met het schetsontwerp. De constructeur is meteen vanaf deze fase betrokken bij het project, dit voorkomt faalkosten achteraf.

Na goedkeuring van het schetsontwerp wordt het definitieve ontwerp gemaakt. Afhankelijk van het project kan het ontwerp worden gevisualiseerd, van een 3D-massa ontwerp tot een realistische 3D-visualisatie in kleur.

Ontwerpproces met <span>aandacht</span> <br>voor uw wensen

3D-animatie

Bij commerciële projecten, denk aan de verkoop van multifunctionele bedrijfsunits of bij de inrichting van een nieuw gezondheidscentrum, kunnen wij op verzoek van de opdrachtgever een 3D-animatie maken. Dit filmpje geeft een helder en visueel beeld van het ontwerp. Een eventuele koper of eindgebruiker kan ook zijn eigen route bepalen om door zijn of haar gebouw te wandelen. Welkom in de virtuele 3D-wereld!

<span>3D</span>-animatie